Uw woning verkopen?

Dat is niet iets wat u regelmatig doet. Ondanks dat veel mensen in deze tijd ervoor kiezen hun woning zelf te verkopen, verdient een goede makelaar zichzelf terug.

Door de verkoop uit handen te geven aan Rentmeesterskantoor Ceelen:

  • Heeft u deskundig advies van een makelaar die dagelijks met de woningmarkt bezig is;
  • Bent u ervan verzekerd dat het maximale uit de verkoop wordt gehaald;
  • Heeft u geen administratieve ballast en u hoeft zich niet te verdiepen in de huidige markt of het opstellen van een koopovereenkomst en alle juridische zaken die erbij komen kijken;
  • Kunt u altijd, gemakkelijk, een van onze makelaars bereiken voor advies en antwoorden op al uw vragen;
  • Heeft u tijd over voor andere dingen, terwijl u wel regelmatig op de hoogte gehouden wordt van de status van de verkoop;

Kortom, wij zullen u volledig ontzorgen!                                      (Het verkoopproces staat hieronder)

Hoe ziet het verkoopproces eruit?

Het verkoopproces in zevenstappen uitgelegd.

Stap 1: Wij komen bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Tijdens dit gesprek bespreken we uw wensen, welke mate van begeleiding bij u past en geven we u advies over de vraagprijs.


Stap 2: U kiest ervoor de verkoop uit handen te geven aan Rentmeesterkantoor Ceelen!

We bespreken met u het verkoopplan, we maken een afspraak voor het maken van de foto’s en wanneer we de woning op Funda plaatsen.


Stap 3: Contact met de geïnteresseerden, de bezichtigingen

Alle geïnteresseerden nemen met ons contact op, wij beantwoorden alle vragen en plannen met de mogelijke kopers een bezichtiging in.


Stap 4: Onderhandelen

We nemen contact met u op als er een bod is uitgebracht op uw woning, we zullen uw hierbij adviseren wat u het beste kunt doen. De controle over het onderhandelingsproces verliest u nooit, want uiteindelijk beslist u voor welke prijs u uw woning verkoopt.


Stap 5: De koopovereenkomst

We helpen u bij het maken van de afspraken: zoals de datum van levering, ontbindende voorwaarden of een lijst met roerende zaken – gordijnen, vloerbedekking, verlichting – die al dan niet tegen een bepaalde vergoeding kunnen worden overgenomen en we stellen de koopovereenkomst voor u op.


Stap 6: Naar de notaris

Het koopproces is bijna afgerond. De laatste stap is het ondertekenen van de akte van levering bij de notaris en het afronden van het financiële gedeelte.


Stap 7: De verkoop is afgerond

Het verkoopproces is klaar. Gefeliciteerd! Uw woning is verkocht!

Natuurlijk blijft Rentmeesterkantoor Ceelen voor u klaar staan als u nog vragen heeft of van andere diensten gebruik wil maken.