Dit is het team van Rentmeesterskantoor Ceelen

Piet Ceelen

Eigenaar, Beëdigd rentmeester, Taxateur Wonen, Landelijk Agrarisch vastgoed.

Jack Ceelen

Assistent-Taxateur, algemeen medewerker

Romy Oosterling

Administratief medewerker en assistent-makelaar

Tim Welten

Assistent-Taxateur, algemeen medewerker

Email: info@ceelenrentmeesters.nl / piet@ceelenrentmeesters.nl / taxaties@ceelenrentmeesters.nl

Telefoonnummer: 0412 46 50 74

Over ons

Piet Ceelen

Piet is onze register taxateur in zowel de kamer Wonen als in de kamer Landelijk en Agrarisch vastgoed. Hij is lid als beëdigd rentmeester bij de NVR. Met jarenlange ervaring in het vak kent hij de markt in deze regio als geen ander. Piet is gespecialiseerd in het taxeren van woningen en agrarisch vastgoed. Ook voor bemiddeling bij overheidsingrijpen op onteigeningsbasis of voor advies en bemiddeling bij beheer van vastgoed, bijvoorbeeld in box III, ben je bij Rentmeesterkantoor Ceelen aan het juiste adres.

Jack Ceelen

Jack Ceelen volgt de opleiding Vastgoedkunde aan de Fontys en is regelmatig bij ons op kantoor voor ondersteuning bij de uitwerking van taxatierapporten en de makelaardij. Jack is blij met de ervaring die hij nu opdoet en de kennis uit de opleiding een goede makelaar/taxateur in aankomst!

Romy Oosterling

Romy Oosterling volgt de opleidingbedrijfskunde aan de HAN en is fulltime bij ons op kantoor voor administratieve werkzaamheden en het ondersteunen als assisent-makelaar. Romy doet momenteel veel ervaring op en is een goede makelaar in aankomst! 

Tim Welten

Tim Welten volgt net zoals Jack de opleiding Vastgoedkunde aan de Fontys en is regelmatig bij ons op kantoor voor ondersteuning bij de uitwerking van taxatierapporten. Tim is blij met de ervaring die hij nu opdoet en de kennis uit de opleiding een goede makelaar/taxateur in aankomst!