Ons Team

Piet Ceelen

Piet is onze register taxateur in zowel de kamer Wonen als in de kamer Landelijk en Agrarisch vastgoed. Hij is lid als beëdigd rentmeester bij de NVR. Met jarenlange ervaring in het vak kent hij de markt in deze regio als geen ander. Piet is gespecialiseerd in het taxeren van woningen en agrarisch vastgoed. Ook voor bemiddeling bij overheidsingrijpen op onteigeningsbasis of voor advies en bemiddeling bij beheer van vastgoed, bijvoorbeeld in box III, ben je bij Rentmeesterkantoor Ceelen aan het juiste adres.

Cathy van Rijsselberg

is al jaren onze trouwe rechterhand. U zult Cathy regelmatig aan de telefoon krijgen als u belt naar Rentmeesterskantoor Ceelen, ze helpt u graag verder met al uw vragen. Cathy regelt bij Rentmeesterskantoor Ceelen het beheer van vastgoed in box III.

Fabiënne Bloks

onze taxateur in opleiding staat u graag te woord voor al uw vragen en om u en uw klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Met inmiddels 2 jaar werkervaring in de taxatiebranche, met name in de woningtaxaties, weet ze iedere keer een keurig verzorgd rapport uit te werken op basis van de door de taxateur aangeduide condities. Fabienne heeft haar basisdiploma’s gehaald en begint in september met de specialisatie tot woningtaxateur.

Jurren Timmers

Onze taxateur in opleiding, houdt zich druk bezig met de uitwerking van de agrarische taxaties en de NWWI taxatierapporten. Jurren heeft recent zijn bachelor gehaald voor bedrijfseconomie op de universiteit in Tilburg en is gretig om behalve zijn diploma af te ronden, zich verder te ontwikkelen in de wereld van vastgoed.

Jack Ceelen

Jack Ceelen volgt de opleiding Vastgoed en Makelaardij aan de Fontys en is regelmatig bij ons op kantoor voor ondersteuning bij de uitwerking van taxatierapporten en de makelaardij. Jack is met de ervaring die hij nu opdoet en de kennis uit de opleiding een goede makelaar/taxateur in aankomst!

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Piet Ceelen: piet@ceelenrentmeesters.nl

Fabiënne Bloks: taxaties@ceelenrentmeesters.nl

Jurren Timmers: taxaties@ceelenrentmeesters.nl

Cathy van Rijsselberg: info@ceelenrentmeesters.nl

Jack Ceelen: info@ceelenrentmeesters.nl

Schuiven naar boven