Makelaardij

Deskundigheid, zichtbaarheid en betrouwbaarheid

Deskundigheid: Met ons specialisme in het taxeren van woningen en agrarische objecten geven we u altijd een marktconform prijsadvies. Wij zijn niet alleen op de hoogte van de woningmarkt in het dorp maar zeker ook van de woningen in het buitengebied! Doordat we beschikken over ruime kennis op juridisch en fiscaal vlak, kunnen wij u altijd een passend advies geven.

Zichtbaarheid: Je hebt altijd maar 1 kans om een eerste indruk te maken, dat geldt ook online. We werken voor de verkoop met Zibber, zij verzorgen een mooie plattegrond en professionele foto’s waarmee we uw huis goed op de markt kunnen zetten. Door de inzet van Funda, onze eigen website en diverse social media platforms wordt de advertentie zeker vaak bekeken waardoor we zo snel mogelijk een geschikte koper kunnen vinden.

Betrouwbaarheid: Doordat we een klein kantoor zijn, zijn we net zo betrokken bij de verkoop als u dat bent. We bieden u een op maat gemaakt verkoopplan, een betrokken makelaar die 100% voor uw belang staat. Goede communicatie en klanttevredenheid staat bij ons voorop. U mag volledig op ons advies en onze diensten rekenen en u heeft altijd de touwtjes in handen!

Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvende intake gesprek.