Bemiddeling

Rentmeesterskantoor Ceelen is uw partner voor het doen van goede zaken bij aan- en verkoop van uw woning of bedrijfspand, maar ook in geval van onteigeningszaken of planschades.

Naast een gedegen kennis van de markt en de verschillende marktpartijen beschikt Rentmeesterskantoor Ceelen over jarenlange ervaring. Dit geeft structureel een goede basis voor het doen van zaken. Verder geeft de persoonlijke benadering met een luisterend oor naar de wensen en behoeften van kopers en verkopers tevens een vertrouwen naar alle betrokken partijen.

Juiste bemiddeling kan u veel voordelen opleveren. Daar komt u achter op het moment dat u een woning, bedrijfspand, boerderij of een andere onroerende zaak wilt aan- of verkopen. Dankzij onze ruime ervaring kunnen wij u optimaal bijstaan zodat het maximale wordt gehaald uit uw te verkopen object. Aan de andere kant kunnen wij bij aankoop op basis van steekhoudende argumenten de juiste koopprijs bewerkstelligen. Ook letten wij scherp op de juridische en technische aspecten en begeleiden wij de transactie tot en met de overdracht bij de notaris.

Naast de woningmarkt en het bedrijfsonroerend goed hebben wij veel kennis van de agrarische markt. Aan- en verkoopbemiddeling van complete agrarische bedrijven, losse percelen grond, productierechten en bemiddeling bij bedrijfsverplaatsingen behoren tot de dagelijkse werkzaamheden.